Vi Måste Prata

Jag ledsnade på att ingen i den publika debatten någonsin fick prata klart. Så fort det blev spännande i Agenda bytte programledarna ämne. När någon på radion började komma fram till pudels kärna är det dags för nyheter från Ekot. När en politiker fick slut på manus och började prata sanning var debatten slut.

Därför startade jag under våren 2020 podden/vloggen Vi Måste Prata. Första säsongen publicerades med både ljud och bild på youtube och podcast-plattformar.

Andra säsongen, som pågår just nu, innehåller på grund av covid bara ljud. Detta möjliggör dock ett högre produktionstempo och jag kan intervjua på distans hemifrån den provisoriska studion i Djura.

Idén är att spännande människor får prata till punkt. Merparten av gästerna är från Dalarna, då vi som bekant inte har ett underskott av spännande människor.

Säsong 2

Avsnitt 2 – Henrik Johansson

https://player.acast.com/5e6fc23ba30aa9591fb7c713/episodes/sasong-2-avsnitt-2-henrik-johansson?theme=default&cover=1&latest=1


Henrik startade Inte Rasist Men och driver numera Haveristerna, en av landets populäraste poddar. Vi pratar om tonen på nätet, hur landet skulle se ut med Henrik som envåldshärskare och mycket mycket mer.

Lyssna på Acast, Spotify eller direkt här på nätet.

Avsnitt 1 – Per Bjurman


Aftonbladets man i New York har gjort en lång resa från kaffekokande på Borlänge Tidning till stammis på både Madison Square Garden och kändiskrogarna på Manhattan. Trots att Per inte ville prata om Trump – så pratade vi om Trump.

Lyssna på Acast, Spotify eller direkt här på nätet.

Säsong 1