Dags att vakna

dags att vaknaDet är sent fredag kväll när det här skrivs. Under lördagen vet jag att det kommer bli lite uppmärksamhet riktat hitåt – därför följer nu en nulägesrapport.

emilnilsen.se
Sidan är under omarbetning, från grunden, och den här gången gör jag det inte själv. Den nya, som kommer vara mycket mer än en blogg, kommer under februari att finnas på den här adressen.

Föreläsningar
Den grundläggande föreläsningen med syfte att förklara och därmed öka förståelsen för ADHD är klar, den är bra, den ska ut på turné och det kommer inom en snart framtid släppas datum för ytterligare en öppen föreläsning i Leksand. En andra, lite smalare, föreläsning är under slutbearbetning.

Bloggen
Jag kommer fortsätta blogga, men inte bara om ADHD. Det finns mycket jag vill få ur mig och jag vet att mina texter fungerar bäst när det får flöda fritt utan begränsningar i form av beställda vinklar eller utrymme i print.

Krönikor
De texter som handlar uteslutande om ADHD kommer publiceras som krönikor där det är lämpligt men självklart också dyka upp här på emilnilsen.se

Filmer
Det här är nog mitt mest spännande projekt just nu. 10 stycken filmer runt 10 minuter där jag går in djupare på punkter som av tidsmässiga skäl avhandlas rätt snabbt i föreläsningen. Det kan till exempel vara en genomgång av de appar jag använder för att ta mig igenom dagarna. Dessa filmer produceras under sommaren och kommer under hösten.

Privatläget
Jag kör heltid på Leksands IF och vi väntar vårt andra barn – hade jag inte haft en högoktanig ADHD-hjärna hade jag aldrig kunnat köra den här siten samtidigt.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.